KIA Turnhout is de beste

Vlnr: Ho Sung Song (President KIA Europa), Wim Bosch (KIA Turnhout), Marc Van den Kerkhof (managing director KIA België) en Michael Cole (COO KIA Europa).

Vlnr: Ho Sung Song (President KIA Europa), Wim Bosch (KIA Turnhout), Marc Van den Kerkhof (managing director KIA België) en Michael Cole (COO KIA Europa).

KIA Turnhout heeft de Platinum Prestige Dealer Award voor 2017 in ontvangst mogen nemen en kroont zich daarmee tot beste KIA-dealers van België. Bedrijfsleider Wim Bosch mocht de trofee in ontvangst gaan nemen in het Duitse Frankfurt, waar de Europese hoofdzetel van KIA zich bevindt.

Jaarlijks organiseert KIA Korea samen met KIA Europa een wedstrijd onder de ongeveer 1.600 dealers in Europa. Van de 84 verdelers in ons land was KIA Turnhout dit jaar de laureaat. Behaalde objectieven in zowel verkoop als naverkoop, de standaarden van het merk maar vooral de klantentevredenheid zijn daarbij belangrijk. Ook de communicatie met klanten en invoerder evenals de professionele werking en investeringen van de garage in het algemeen tellen mee.

Voor de klanten
Wim Bosch, zaakvoerder van KIA Turnhout, verduidelijkt: “Ons jarenlange streven naar optimale klantentevredenheid zowel in de showroom als in de werkplaats en carrosserie hebben ervoor gezorgd dat deze Platinum Prestige Dealer Award voor 2017 KIA Turnhout toekomt. Deze award is het resultaat van een hecht team van medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten van dienst te zijn. De prijs op zich is een mooie erkenning voor het geleverde werk, maar daarmee zijn we er nog niet. We doen het niet voor de prijs maar wel voor onze klanten en daar zullen we aan blijven werken.”