Keurmerk EuroSafeShop voor webshop drukkerij Bulckens

eurosafeshopDe webwinkel drukkerij Bulckens uit Herenthout heeft onlangs het EuroSafeShop keurmerk  ontvangen. “De erkenning ligt in lijn met de filosofie van drukkerij Bulckens dat goede producten tegen een eerlijke prijs en een duidelijke communicatie en betrouwbare service hoog in het vaandel heeft staan”, zegt zaakvoerder Manu Lemeur trots.

Het keurmerk is een initiatief van de Stichting International E-Commerce Association Europe. Deze organisatie toetst of webwinkels voldoen aan de strenge Europese gedragscode die kopers moet beschermen. Drukkerij Bulckens maakt nu officieel deel uit van de ledenorganisatie. Het bedrijf mag ook het EuroSafeShop keurmerk op haar website plaatsen.

De omzet van webwinkels, mat Nederland en Engeland op kop, is afgelopen jaar met ruim 10 procent toegenomen terwijl de traditionele winkels het met een verlies moesten doen. In deze ontwikkeling loopt ook drukkerij Bulckens mee. Het bedrijf maakt met deze Europese erkenning een belangrijke volgende stap in haar bestaan.