KeukenmaxxKeukenmaxx opent haar derde vestiging. Na Zaventem en Schoten is er een nieuwe showroom in Turnhout. Op maar liefst 1000 m2 biedt Keukenmaxx alles op het gebied van keukens. 

Het concept van Keukenmaxx is gebaseerd op de combinatie van lifestyle en keukendesign. Een groot gezin, met z’n tweeën genietend van het leven of een druk werkend stel met veel vrienden,  Keukenmaxx bekijkt de persoonlijke wensen en adviseert op maat. En creëert daardoor voor iedereen een unieke en exclusieve keuken,” zegt Marc van Calster, commercieel directeur.

Hoe jouw stijl je keuken bepaalt, is waar Keukenmaxx voor staat. “Dit vertaalt zich in persoonlijke begeleiding, zowel op stijl, prijs en invulling. ”Naast het complete assortiment biedt Keukenmaxx assistentie bij het samenstellen van een op maat gemaakte keuken.

De nieuwe vestiging in Turnhout opent zijn deuren op feestelijke wijze. Tot en met 21 april zijn er net zoals het complete assortiment, talloze extra’s zoals diverse promoties. Tijdens de openingsdagen op zondag 13 april en paasmaandag 21 april en op zaterdag 12 en zondag 13 april trakteert Keukenmaxx Turnhout ook met heerlijke friet.