Kempense wrapping bobslee Belgian Bullets zorgt nu al voor podiumplaats

VViViD Belgian Bullets kopieDe Belgische deelname van ons Belgische bobsleeteam aan de Olympische Spelen zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Nog voor Elfje Willemsen en Hanna Mariën aan hun rondes beginnen, viel hun gepimpte bobslee ‘Spanky’ al in de prijzen . De Braziliaanse IJshockey Federatie riep de Belgische bobslee uit tot de allermooiste van de spelen in Sochi!

„Met VViviD Vinyl Europe pimpten wij de bobslee van de Belgian Bullets”, vertelt Christian Hannon. „We bekleedden de glimmende bobslee een dikke twee weken geleden met onze speciale vinyl. Die is weer-, koude- en windbestendig en erg licht, veel lichter dan verf bijvoorbeeld. De bobslee is nu glimmend en blits, en door de samenstelling van het vinyl en de speciale nabewerking verlaagt de windweerstand, waardoor onze dames enkele milliseconden sneller door de bochten kunnen klieven.”

„Het vinyl is van Canadese makelij en wordt gebruikt voor het bekleden en wrappen van wagens, sportwagens, boten en zelfs interieurs. We zochten een exclusieve vinyl die niet op elke hoek van de straat beschikbaar was, en kwamen zo uit bij VViVID in Canada. Wij hebben vanuit Heist-op-den-Berg het exclusieve verdeelrecht voor Europa. De Facebookpagina en de website worden volgende week gelanceerd.”

We duimen alvast voor een blitse podiumplaats voor onze Belgian Bullets!