Kempense ondernemers lanceren reservatiesysteem Reservity

reservity5 ondernemers uit heel uiteenlopende hoeken hebben de bvba S4BM opgericht waarmee ze het nieuwe online reservatiesysteem Reservity op de markt brengen. Daarmee richten ze zich vooral naar wellness & beauty maar ook naar kappers, tandartsen en andere organisaties die veel afspraken met hun klanten maken. “Er bestaan al wel andere systemen, maar geen enkel is zo gebruiksvriendelijk als dat van ons”, zegt Ronny Vandenbergh, medezaakvoerder van feest- en seminarielocatie De Vesten in Laakdal en 1 van de 5 vennoten. “Het is van nul af gebouwd op een volledig nieuw platform.”

Naast Vandenbergh participeren ook Stijn Dirken (SD Interieur, Herentals), Kurt Paradis (BK Concept, Bocholt), Wim Pelgrims (Pelgrims Verpakkingen) en Jorg De Decker (BPM Software) in de vennootschap.

Training in Dubai
“We hebben mekaar in april 2014 leren kennen tijdens een training van Carl Van de Velde in Dubai”, doet Ronny Vandenbergh het verhaal. “We zijn verschillende keren bijeengekomen om samen iets te doen en hebben een paar ideeën uitgeprobeerd. Tot we bij het online reservatiesysteem uitkwamen.”

Reservity staat sinds midden vorige week online. Voorlopig draait het proef bij Instituut Elise in Herentals. “Het toepassingsgebied is heel breed, maar we richten ons in eerste instantie tot de wellnesssector”, aldus nog Ronny Vandenbergh. “Daar komen een heel aantal zaken samen zoals het boeken van een schoonheidsbehandeling, een saunacabine, een kappersbeurt,… Met vaak ook verschillende medewerkers. Het achterliggende idee is: als het in zo’n complex werkgebied goed functioneert, dan doet het pakket dat ook in meer eenvoudige omgevingen.”

Voor het logo en de huisstijl deden de initiatiefnemers een beroep op grafisch bureau Grip Graphics uit Meerhout.