Move To ImproveKempense Ondernemers fietsten mee in de “Move To Improve Wielertoer“, een 600 km lange fietsvierdaagse doorheen België die maar liefst 20.000 euro opbracht voor “Move to Improve“, een ondersteuningsfonds voor kinderen met neuromotorische (bewegings-)problemen, bijvoorbeeld als gevolg van een hersenverlamming.

De Herentalse ondernemers en enthousiaste deelnemers Mario Vleugels (Vleesboerke –Agora Culinair), Johan Deckx (Pet Concept), Eddy Hendrickx (Henco Olivia Hendrickx Research Fund), Hermans Lemmens (Imapro Realisations), Ronny Peeters (Mundial Decor) en Marjolein Geldof (1089 bvba) zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

Move To Improve is een initiatief van Jan Van Nueten (Kempisch Zeepbedrijf – Olen) en Jeroen Lerouge (Herva Herentals). De fietstocht startte woensdagochtend 28 augustus aan het gerechtsgebouw van Antwerpen, om vier dagen later in Herentals te eindigen, met tussenstops in Lanaken, Houffalize en Diegem. In totaal namen een tachtigtal fietsers deel. Niet alleen enthousiaste wielertoeristen, maar ook ex-wielrenners, ondernemers en politici staken een tandje bij. Zo reden onder meer de voormalige wielrenners Jan Van Nueten, Ward Sels en Ludo Dierckxsens mee.Ook loper Joeri Jansen, Veldrijder Bart Wellens en Vlaams minister-president Kris Peeters waagden zich aan de fietstocht.