Kempense cadeaubon K-doos komt met een upgrade

k-doosDe Kempense cadeaubon K-doos lanceert een upgrade versie. Tot dusver was die enkel verkrijgbaar als bon, maar vanaf nu kan je die in een speciaal doosje laten vergezellen van een flesje drank, olijfolie of pralines. “Dit geeft de bon meer klasse”, zegt uitgever Guido Geenen.

K-doos is een product van Uitgeverij De Heuvel uit Arendonk. De bonnen worden enerzijds verkocht via de website en anderzijds via een 20-tal verkooppunten in de Kempen, in hoofdzaak speciaalzaken en bloemisten. Een 100-tal Kempense handelszaken uit de meest uiteenlopende sectoren aanvaarden de waardebonnen als betaalmiddel.

Toevoegingen
De cadeaubon vindt steeds meer zijn weg naar het bedrijfsleven. Ondernemingen geven een K-doos aan hun personeel en klanten als eindejaarsgeschenk, aan hun commerciële medewerkers als incentive. “De vraag kwam geregeld om daar een meer compleet cadeau van te maken”, legt Guido Geenen uit. “Daar hebben we nu op ingespeeld. Via speciale doosjes kunnen we daar bijvoorbeeld een flesje drank, olijfolie, balsamico, ambachtelijke koekjes, pralines of een geurkaars aan toevoegen. Dat wordt samen ingepakt met de Inspiratiegids, een boekje met een beschrijving van de handelszaken waar je de bon kan besteden.”

Naast de upgrade-versie blijft ook de gewone K-doos geschenkbon bestaan.