Kempens familiebedrijf lanceert ontbijtmand

BalenBakkerij Van Heuckelom pakt sinds 1 juli uit met ontbijt- of picknickmanden die online of in de winkels besteld kunnen worden. Naast dagverse broodjes en sandwiches bevatten de manden ook croissants, boter, charcuterie, confituur en choco. De luxe-versies zelfs flesjes bubbels en pralines.

Bakkerij Van Heuckelom is een familiebedrijf met elf winkels in de Kempen. De broden, pistolets, taarten en andere bakkerslekkernijen worden dagelijks vers gemaakt in de centrale bakkerij in het centrum van Kasterlee. In elke winkel buiten Kasterlee staat een oven waar het brood een tweede keer wordt gebakken, net voor het verkocht wordt. Dat zorgt voor een optimale smaal en een knapperige korst.

De bakkerij is naast haar uitgebreide assortiment vooral gekend omwille van enkele specialiteiten zoals het Kempenlandbrood, het Polleke of het Kastels Molenaarsbrood. Naast de winkels levert Bakkerij Van Heuckelom ook aan cateraars, restaurants, ziekenhuizen, rusthuizen, supermarkten en koude bakkers. Kwaliteit en versheid is erg belangrijk voor het bedrijf dat trouwens goed op weg is om eind 2014 de FSSC-22000-standaard te behalen, een kwaliteitslabel ontwikkeld door de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) en de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie.