Kempenaars pakken chronische slapeloosheid aan zonder slaappil

droomcomfort-ingangDroomcomfort uit Bouwel (Grobbendonk) pakt uit met een wel heel speciale stunt tijdens zijn opendeurdagen. Werner Kerstens nodigt streekgenoten met slaapproblemen uit op een lezing over cognitieve gedragstherapie.

Werner Kerstens van Droomcomfort krijgt in zijn slaapspeciaalzaak dagelijks verhalen te horen van mensen die slecht slapen en vrijwel automatisch naar slaapmiddelen grijpen. “Een ergonomisch slaapsysteem volstaat voor deze mensen niet voor een gezonde nachtrust. De problemen zijn in vele gevallen niet te wijten aan een lichamelijk ongemak. Wanneer ik de cijfers hoor van het gebruik van slaappillen, dan verontrust me dat ten zeerste. Als slaapspecialist kan ik onmogelijk onbewogen aan de kant blijven. Ik had het gevoel iets te moeten doen.”

Na een lezing te hebben bijgewoond van streekgenoot en psychologe Ariane Lievens, besloot Werner haar uit te nodigen voor een gratis toedracht in zijn zaak waarbij de aanwezigen tal van praktische tips voor een heerlijke nachtrust zonder medicijnen aangereikt krijgen. De lezing op vrijdag 14 november, past in het kader van de opendeurdagen van 14 tot 23 november. Wie interesse heeft in de lezing belt best vooraf even naar 014 51 82 82 of stuurt een mailtje naar info@droomcomfort.be.