De bezoekers van de Premium Business VIP op het Daydream Festival in Lommel afgelopen weekend werden in de culinaire watten gelegd door Kempens talent. Bram Gers van Cuisine Catering (Turnhout) en Koen Janssens van restaurant Broosend Hof (Oud-Turnhout) tekenden voor de gastronomische invulling.

“De samenwerking met Daydream Festival is eerder toevallig ontstaan”, vertelt Bram Gers van Cuisine Catering. “De organisatie was op zoek naar een betaalbare partner met de nodige knowhow om een VIP-restaurant uit te baten. Viavia is Daydream bij ons terechtgekomen. Bij Cuisine Catering leveren we niet enkel op culinair vlak onze bijdrage maar ook op organisatorisch en conceptueel vlak, samen met onze partner-eventplanner Erwin Dielens van The ROC. Door mee na te denken over de volledige flow van het VIP-restaurant is de organisatie uiteindelijk met ons in zee gegaan. We zijn zeer blij dat we deze unieke kans hebben gekregen.”

Eerste samenwerking
In totaal zakten zo’n 120 mensen af naar het Premium Business VIP-restaurant, telkens in slots van zo’n 30 à 40 personen. Ze werden ontvangen door verklede creaturen en naar hun tafel begeleid.

Cuisine Catering kreeg in de keuken het gezelschap van Koen Janssens van Broosend Hof. “Het was de allereerste keer dat we samen in de keuken stonden”, aldus nog Bram Gers. “Koen heeft een zeer uitgebreide culinaire kennis. Zijn kunnen, in combinatie met onze knowhow om op verplaatsing een groot volume te draaien, bracht een unieke en aangename samenwerking teweeg.”