Kempen veelvuldig in de prijzen op uitreiking Horeca Awards

chaudfroidDe Kempense horeca is meermaals in de prijzen gevallen op de uitreiking van de Horeca Awards gisteravond in San Marco Village in Schelle. Horeca Ambassadeur van België werd Catering Chaudfroid uit Geel. De jury had niets dan lof voor de zaak van Paul Mortelmans (foto) en zijn team. “Het is duidelijk dat deze mensen leven voor hun zaak. Ze doen alles om het feest van hun klanten te doen slagen. Ze gaan op zoek naar de beste producten om hun gerechten te bereiden en staan enorm op de hygiëne. Ze werken met een hygiëne controlebedrijf dat dagelijks controlepunten oplijst zodat ze die systematisch kunnen afvinken.” Chaudfroid Catering nam voor de 5de keer deel aan de Horeca Awards en won de voorbije 2 edities de award voor Beste Cateraar van België. “Een terechte ambassadeur”, aldus nog de jury.

Nog meer laureaten
De Orangerie uit Balen won de award voor de meest klantvriendelijke Belgische brasserie. In die categorie eindigde Bistro Opera uit Mol op een gedeelde derde plaats. Bij de meest klantvriendelijke feestcateraar bekleedde Catering ETM uit Arendonk de tweede plaats, na winnaar Chaufdroid Catering. Catering ETM mocht ook de Prijs voor het beste Personeelsteam 2015 mee naar huis nemen. De Prijs van de beste Inzet 2015 was voor brasserie/ijssalon Torenhof in Tongerlo.

Tijdens dezelfde gala-avond werden ook de Retail Awards uitgereikt. De award voor de meest klantvriendelijke bakkerij was voor bakkerij Peter Steurs uit Geel. Bij de juweliers/opticiens eindigde Optiek Wim Lodewyckx uit Hulshout op een gedeelde derde plaats en dat was ook het resultaat voor Versmarkt Vewo uit Geel bij de kleinhandelaars.