netwerkDonderdag 24 november vindt een belangrijke bijeenkomst plaats bij Janssen Pharmaceutica in Beerse. Dan wordt het Health & Care Network Kempen boven de doopvont gehouden. Dat heeft de ambitie de Kempen uit te bouwen tot een voorbeeldregio op het vlak van innovatieve gezondheidszorg. De initiatiefnemers roepen op om de krachten te bundelen “zodat de zorgsector, ondernemers, het onderwijs, kennisinstellingen en politiek met één stem spreken”.

“Het netwerk versterkt ondernemerschap en samenwerkingen in het domein van health en care met als doel zorginnovatie een boost te geven en internationaal op de kaart te zetten”, klinkt het verder. Op het gratis lanceringsevent wordt de missie van het netwerk toegelicht en de eerste concrete acties besproken. Tegelijk zorgen inspirerende sprekers voor extra inhoudelijk gewicht. Aan het woord komen onder meer Tom Aelbrecht (Janssen Campus Office), Koen Kas (biotechondernemer en professor oncologie), Peter Lambrechts (Armonea), Rudy Van Ballaer (AZ Herentals) en Renilde Craps (Voka-Kempen).

Ben je een ‘believer’, Kempenaar, heb je een link met de zorgsector of kan je die link maken, dan word je na aanmelding verwacht op de lanceringsevent.