Sinds deze week liggen er t-shirts van Kempen Clothing, het kledingmerk van Kempenaars Tim Dries en Dennis Janssens, in de rekken van modeketen ZEB. Een fijne manier voor het duo om de eerste verjaardag van hun bedrijf te vieren.

Een jaar geleden lanceerden Tim Dries en Dennis Janssens hun truien met het opschrift ‘Kempen’. Sindsdien breidde de kledinglijn uit met onder meer joggingbroeken, t-shirts en kinderkledij. Recent werden ook aanstekers en koffietassen aan het assortiment toegevoegd. “De ‘briquets’ als promomateriaal, de koffietassen als een voorzichtige verkenning van de markt”, vertelt Tim.

Stoute schoenen
De Kempen-producten zijn allemaal te bestellen via de webshop. “Maar we wilden ook graag verkopen in fysieke winkels. We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en de grote ketens gemaild.”

Tot hun eigen verbazing kreeg het duo een uitnodiging van ZEB teruggestuurd. “Met een klein hartje zijn we naar hun hoofdkwartier in Brussel getrokken”, zegt Tim. “Dat bleek niet nodig, de CEO was enthousiast en met de zomer in aantocht is ZEB van start gegaan met de verkoop van onze t-shirts.” Grappig detail: de CEO van ZEB is een Oost-Vlaming maar luistert wel naar de naam Luc Van Mol.