Katty Geeraerts (45) is de nieuwe senior accountmanager bij Voka – KvK Kempen in Geel. Ze volgt in die functie Els De Backker op. Geeraerts was de voorbije 10 jaar hoofd verkoop en IT bij Amival in Turnhout. Naast Katty zijn recent nog 3 nieuwe medewerkers bij Voka – KvK Kempen aan de slag gegaan.

“Bij Amival is een wijziging in de structuur doorgevoerd”, legt Katty Geeraerts uit. “Ik zou de verantwoordelijkheid krijgen voor externe communicatie en marketing, maar dat ligt me niet zo. Vandaar ging ik proactief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wou sowieso in de Kempen blijven werken.”

Bij Voka – KvK Kempen in Geel komt ze niet bij een totaal nieuwe organisatie terecht. “Ik nam vanuit mijn functie bij Amival deel aan netwerkevents van Voka en volgde bij hen ook een aantal opleidingen”, vertelt ze. “Ik kende al een aantal van mijn nieuwe collega’s.”

In haar nieuwe job is ze verantwoordelijk voor de werving van nieuwe leden en het aanhalen van de banden met de bestaande. “Ik wil leden die al lang niemand van Voka over de vloer kregen, een bezoek brengen en op die manier de betrokkenheid verhogen. Ook wil ik luisteren naar hun behoeftes om daar als organisatie meer op te kunnen inspelen en toegevoegde waarde te creëren. Daarnaast wil ik bruggen bouwen tussen ondernemingen en hen aanzetten tot meer samenwerking.”

Nog nieuwe gezichten
Katty Geeraerts is niet het enige nieuwe gezicht bij Voka – KvK Kempen. Philippe Massant (31) startte als nieuwe Plato-coördinator. Els Van Zeir neemt het nieuwe project Welt onder haar hoede en zal bedrijven begeleiden bij de organisatie van werkervaringsprojecten. De laatste nieuweling is Elien Vingerhoets (25), die als junior adviseur de cel diensten versterkt.

“We zijn heel blij met deze nieuwe collega’s”, zegt gedelegeerd bestuurder Renilde Craps. “We zetten in 2017 resoluut in op vernieuwing en innovatie. Om dat succesvol te kunnen doen, moeten we ons team uitbreiden. De extra collega’s verstreken en verbreden onze dienstverlening en dat is een belangrijk signaal naar onze leden.”