streetfood festivalJe eigen streetfoodfestival op je bedrijf, bij je thuis of op een originele locatie? Veronique Valkiers en Maty Van Geirt, die we kennen van Hapjes & Co, Broodjes & Co en de Fingerfoodtruck, brengen dat in minder dan 2 uur voor mekaar. Ze waren bij de eerste eigenaars met een foodtruck in België en bouwen daar nu nieuw concept rond, inclusief muziek naar keuze.

Die ene foodtruck zijn er intussen 3 geworden waarvan 1 grote met tafels en stoelen voor 100 personen, inclusief een eigen stroomgroep. Daarnaast beschikt het duo over een dozijn nostalgische Bourgeois-caravans uit de jaren zestig die omgebouwd werden tot mobiele keukentjes uitgerust met koeling, oven, vuren en een eigen tapinstallatie.

Aparte beleving
“Met die mobiele eenheden kan je op de meest bijzondere plaatsen een feest organiseren”, zegt Maty Van Geirt. “Vooral mensen die op zoek zijn naar een aparte beleving op een ongewone locatie, waarderen de comfortabele mogelijkheden die we bieden. Maar ook bedrijven die hun medewerkers en klanten elk jaar opnieuw willen verrassen, reageren uitermate positief.”

“In minder dan twee uur tijd zijn we volledig operationeel en het duurt zelden langer dan een kwartier of het feest is in volle zwier. Unieke sfeer en authentieke beleving, daar zijn mensen vandaag meer dan ooit bijzonder gevoelig voor,” aldus nog Maty Van Geirt, die voor het concept al jaren geleden de domeinnaam www.streetfoodfestival.be registreerde.