Karin Polle nieuwe Acerta-directeur regio Turnhout

Karin PolleKarin Polle is de nieuwe kantoordirecteur in de regio Turnhout. Ze zal zich in eerste instantie richten op het relatiebeheer met de regionale klanten en wil zich vooral profileren als een sterke partner voor werkgevers en boekhouders. Ze rapporteert aan Sonia Lambrechts, regiodirecteur Antwerpen-Kempen-Limburg.

Als nieuwe kantoordirecteur zal Karin Polle haar jarenlange ervaring binnen Acerta uitdragen. Ze startte haar carrière bij Acerta in juli 2002 als dossierbeheerder in Turnhout. Daarna werd ze leidinggevende in Hasselt om nu naar Turnhout terug te keren als kantoordirecteur.

Positie verstevigen
In haar nieuwe functie wil Polle zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn: “Als kantoordirecteur kan je elke dag persoonlijk met je klanten omgaan. Je weet wat er bij hen leeft. We hebben het voordeel om uit eerste hand te vernemen waar klanten bezorgd om zijn, waar hun huidige problemen zich situeren en hoe we die als partner kunnen aanpakken. Samen met mijn team wil ik nog sterker inzetten op het uitbouwen van die klantenrelaties en de positie van Acerta verstevigen.”

Ze stuurt vanuit het kantoor in Turnhout 15 medewerkers aan.