Verzekeringskantoor Karen Verreet bvba uit Kessel opent vrijdag 13 april een tweede vestiging in Herenthout. De verzekeraars blijven ook klanten thuis bezoeken.

Karen Verreet is een jonge, ondernemende zakenvrouw die de knepen van het vak leerde van haar ouders Jan Verreet en Marie-Josée Fierens. Er werd beslist een tweede kantoor te openen in de Molenstraat 92 in  Herenthout. “Ons klantenbestand situeert zich in de brede regio rond Herenthout”, vertelt Karen Verreet. “Het is een goede uitvalsbasis voor ons en tegelijk blijven we onze klanten thuis bezoeken.”

Voorlopig werkt Karen in het kantoor van Herenthout. Het kantoor in Kessel wordt bemand door haar ouders. Tegen het einde van het jaar wordt de ploeg wellicht versterkt met een extra medewerker.

Particulieren en bedrijven
Beide kantoren hebben dezelfde specialisaties: verzekeringen en beleggingsadvies. Als onafhankelijk verzekeringskantoor geven ze professioneel advies en ondersteuning, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het kantoor in Kessel heeft ook een Hypotheekpunt van de Hypotheekwinkel. Hier kunnen klanten dus terecht voor al hun vragen omtrent leningen.

Karen Verreet bvba is echter vooral bekend voor dienstverlening aan huis. Karen en haar vader Jan Verreet bezoeken klanten na afspraak en willen met deze dienst een meerwaarde bieden. Marie-Josée Fierens, Karens mama, zorgt voor de administratie.