Kantoor Van Hees uit Arendonk neemt vanaf 1 januari 2018 Berrens-Van Hees uit Retie over. Beide zijn verzekeringsmakelaar en Fintro-bankagent. Het kantoor in Retie wordt geïntegreerd in dat van Arendonk.

Koen Berrens, kantoorhouder in Retie: “Het filiaal in Retie is te klein om groot te worden. Om onze trouwe klanten service en deskundigheid te blijven bieden, is groei noodzakelijk.” Gelet op de familiale band tussen Koen en Frank zijn beide kantoren vertrouwd met elkaar.

Kantoor Van Hees besliste geen 3de vestiging aan te houden omwille van de korte afstand tussen beide locaties. Vanaf midden januari 2018 zal het kantoor in Retie de deuren sluiten. Koen Berrens stuurt vanaf dan de beleggingen en kredieten aan vanuit Arendonk.

Meer KMO’s
Door de overname groeit Kantoor Van Hees naar 18 medewerkers met elk hun eigen expertise. Klanten zijn particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Deze laatste groep neemt een steeds groter deel uit van het klantenbestand.

Zaakvoerders Frank Van Hees en Roy Slenders van Kantoor Van Hees zijn opgetogen over de overname. “Groei is noodzakelijk om de veranderingen in de bank- en verzekeringswereld en de complexe wetgeving te kunnen managen. Daarnaast worden we door de overname nog meer verankerd in de regio Kempen-Limburg”, zegt Frank Van Hees.

Naast Arendonk heeft Kantoor Van Hees een filiaal in Lommel. Dat verhuisde recent naar een nieuwe zichtlocatie aan de Ring, vlakbij het industrieterrein.