Just Cooking gaat resoluut voor kwaliteitscatering

just cookingJust Cooking, het Herentalse cateringbedrijf van Jan Tobben, heeft resoluut de weg ingeslagen van de kwaliteitscatering. “En we gaan geen uitdaging uit de weg”, benadrukt Tobben. Om dat imago te onderstrepen organiseert de cateraar op 10 september een eenmalig event op het Albertkanaal in de buurt van Herentals: een floating dinner.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en willen tonen dat we heel wat aandurven”, legt Jan Tobben uit. “We krijgen geregeld de vraag van klanten wanneer ze eens kunnen komen proeven van onze keuken, maar dat is moeilijk omdat we altijd op maat werken. Met het ‘floating dinner’ geven we mensen de kans om ons beter te leren kennen. We mikken ook naar het bedrijfsleven dat vaak op zoek is naar originele formules om relaties uit te nodigen. Naar entertainment op een ander niveau.”

Jaarlijks event
Het ‘floating dinner’ is een eerste dergelijke organisatie en het zal ook bij deze ene keer blijven. “De bedoeling is jaarlijks een ander origineel evenement te organiseren”, weet de zaakvoerder. Dat de formule duidelijk interesse wekt, bewijst het aantal reservaties. “We stuurden slechts 1 mailing uit en we hebben nu al 64 boekingen.” Aan boord van het ponton is plaats voor maximum 200 deelnemers. Tijdens de rondvaart op het Albertkanaal wordt een 4-gangen degustatiemenu geserveerd. Een jazzbandje houdt er de sfeer in.