Jonge ondernemers krijgen hun moment

jong voka kempenWoensdag 23 maart vindt de 4de editie plaats van Het Moment van de Jonge Ondernemer, een organisatie van Jong Voka Kempen en JCI Gheel en Thals. De bijeenkomst maakt de combinatie van informatie en netwerking. Eerst brengen vier sprekers in sessies van 15 minuten hun verhaal en nadien kan elke deelnemer in debat gaan met de spreker van zijn of haar keuze. Tijdens de afsluitende receptie is er meer dan tijd genoeg om te netwerken.

Het Moment vindt dit jaar plaats in de nieuwe bedrijfsgebouwen van Intracto in Herentals. Zaakvoerder Pieter Janssens is trouwens één van de sprekers en vertelt over zijn groeitraject. In 10 jaar tijd is Intracto uitgeroeid tot een groep van bedrijven die alle actief zijn in digitale marketing en webontwikkeling.

Inspiratie
Andere sprekers zijn Ronny Bols van Group Eribel, die de focus legt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder het moto ‘Kansen – Mensen – Openstaan voor mekaar’ bouwde hij zijn onderneming uit tot een echt kansenbedrijf. Anouk Taeymans van het nieuwe label #BITCHPLEASE ken je misschien als designexperte in het VIER-programma Baksteen in de Maag. Zij toont zich een onderneemster met een ontembare drang om te creëren. Wouter Danckaert ten slotte begeleidt verschillende starters en is mede-initiatiefnemer van nieuw projecten als de Pop-uponderneming en Groeispurt. De avond wordt gemodereerd door journalist en radiomaker Peter Briers.

Inschrijven is noodzakelijk.