Jonge onderneemster opent privé wellnessparel

Instituut Elise-37Schoonheidsinstituut Elise is verhuisd van Geel naar Herentals. Van de gelegenheid maakte zaakvoerster Elise Vandoninck (25 jaar) gebruik om als extra aantrekkingspool een privé-wellness te bouwen die zijn gelijke niet kent in de Kempen.

Meteen na haar studies opende Elise Vandoninck in 2009 haar eigen schoonheidsinstituut in Geel. In 2011 kwam daar een kapsalon bij en nam ze twee werkneemsters in dienst. Met de nieuwe realisatie in Herentals zet ze opnieuw een grote stap voorwaarts.

Totaalbeleving
“Relaxen is in mijn ogen niet alleen een aantal behandelingen maar een totaalbeleving”, legt de jonge onderneemster uit. “Vanaf nu kunnen de klanten eerst in het wellnessgedeelte om dan achteraf een behandeling te krijgen in het instituut. Hoewel je natuurlijk ook welkom bent voor de wellness alleen. We willen de mensen in de watten leggen van A tot Z, hen echt tijd voor zichzelf geven.” Daarvoor staat een heel assortiment aan relaxerende ruimtes ter beschikking in de privé wellness. Bij het betreden kom je in de omkleedruimte en heb je vervolgens toegang tot de volledig afgesloten tuin met daarin een houtgestookte dutchtub, regendouche, relaxzetels en een zonneluifel. Via de trap naar beneden kom je in het indoor wellnessgedeelte met een infrarood en Finse sauna, een stoomcabine, doucheruimte, jacuzzi, dubbel relaxbed, enz. De ruimte is berekend op maximum acht personen.

Instituut Elise is volledig gebouwd volgens de Vlarem-milieuwetgeving en hygiëne staat hoog in het vaandel. “Na elk gebruik wordt er grondig gepoetst en het water uit de dutchtub en jacuzzi ververst”, verzekert Elise. Instituut Elise is ondergebracht op de site van SD Schrijnwerkerij en Interieurbouw aan de Zavelheide in Herentals, dat ook instond voor de binneninrichting. Op 30 en 31 mei vindt een openingsweekend plaats.