Jonge leeuwen bij TTA Truckland

Rick met Ducato 2014TTA Truckland uit Turnhout pakt tijdens de zomermaanden uit met jonge leeuwen. Zo werfde de specialist in bedrijfsvoertuigen onlangs Rick Vingerhoets aan als verkoper voor de bestelwagenafdeling.

Rick Vingerhoets is 23 maar heeft al heel wat ervaring in de autowereld waardoor hij de klanten met raad en daad kan bijstaan in de keuze van hun voertuig. En keuze zal er bij TTA Truckland te over zijn. Van 14 tot en met 26 augustus houdt het bedrijf zijn Fiat Professional-dagen, waarmee het o.a. uitpakt met een andere jonge leeuw, de nieuwe Fiat Ducato.

Die is interessant voor bedrijven maar ook als camperchassis. Er zit niet alleen heel wat nieuwe technologie in, zoals een nieuw infotainmentsysteem en het safe driving support system, maar ook superzuinige motoren met lage onderhouds- en reparatiekosten.

Behalve de nieuwe Fiat Ducato stelt TTA Truckland tijdens de Fiat Professional-dagen ook alle andere Fiat Professional-modellen voor, met verschillende opbouwen. Er zullen dus naast de nieuwe Ducato ook Dobló’s, Scudo’s en Fiorino’s te zien zijn met laadbakjes, kippers, koelopbouwen, dakrekken, extra zitplaatsen, capucines, enz. enz.

TTA Truckland is de Fiat Professional-dealer voor de regio Turnhout en de Noorderkempen en is daarnaast al 50 jaar dealer voor DAF en ook voor Iveco. Behalve voor het onderhoud en herstellen van voertuigen zorgt Truckland ook zelf voor het opbouwen van voertuigen en beschikt het over een carrosserieafdeling voor schadeherstel en het spuiten van nieuwe voertuigen of opbouwen. Ook mobilhomes en alle getrokken eenheden zijn welkom bij TTA Truckland. Bovendien hebben ze een uitgebreid magazijn met onderdelen voor alle merken en kan de bezoekeer er terecht voor alle ondersteunende diensten m.b.t. transport en mobiliteit.