Jonge Kempenaar is gevierde softwareschrijver

yenthe-van-ginneken-met-odoo-awardYenthe Van Ginneken, werkzaam bij ICT-bedrijf VanRoey.be in Turnhout, is flink in de bloemen gezet door collega-softwareschrijvers. Op de jaarlijkse Award Ceremony van Odoo mocht de jonge Kempenaar de trofee in ontvangst nemen van Worldwide Best Contributor.

Odoo is een alles-in-een, open-source managementsoftware van het Belgische Odoo SA die honderden zakenapps omvat: CRM, accountancy, voorraad, marketing, enz. Vandaag telt het bedrijf meer dan 250 werknemers in 3 continenten en 120 landen. Een community van meer dan 1.500 actieve leden droeg met meer dan 3.000 modules bij aan de voortdurende verrijking van Odoo. Het netwerk van gecertificeerde partners verdeelt de software in meer dan 100 landen.

Technische blog
Yenthe Van Ginneken, technisch consultant Odoo voor VanRoey.be: “Ik schrijf tutorials over het instellen en configureren van zaken in Odoo, ‘Odoo made easy’. Het is een technische blog die maandelijks door meer dan 12.000 developers uit de hele wereld wordt gelezen. Het is fijn om vast te stellen dat mijn bijdrage door Van Roey, de Odoo-community én nu ook door Odoo zelf wordt gewaardeerd.”

Pat Van Roey: “Yenthe Van Ginneken is een gedreven kerel in het applications team van VanRoey.be. Hij kent Odoo als geen ander en stelt zijn kennis zo ten dienste van de vele Odoo-klanten van VanRoey.be zoals Be-Trans, Kooktijd, de Wieltjeshoeve en Ravago. Opvallend is dat hij zijn kennis ook continu deelt met andere Odoo-ontwikkelaars via een blog. Geen wonder dus dat hij door Odoo genomineerd werd voor de Best Contributor Award uit de meer dan 100 partners over de hele wereld.”