Jong Voka Kempen heeft een samenwerking gesloten met het Afterwork Festival dat vrijdag 28 april, aan de vooravond van het Replay Festival, voor de tweede keer plaatsvindt in Herentals. De jongerenorganisatie van Voka-Kempen organiseert een avant première met netwerkmoment op het VIP-podium, voorafgaand aan het eigenlijke festival. Daarop zijn leden maar ook niet-leden welkom.

De eerste editie van het Afterwork Festival, dat sinds vorig jaar een tandem vormt met het Dance Festival Replay, lokte 1.300 aanwezigen. Die dansten onder meer op muziek van Discobar A Moeder. Dit jaar is de hoofdact Discobar Galaxie van Bekende Vlaming Adriaan Van den Hoof.

Grootste van het land
“In een heus festivalkader, waarbij we dit jaar ook de hoofdingang van het festival en ook grote delen van het terrein gebruiken, bieden we voor elk wat wils in verwarmde tenten”, kondigt organisator Jelte Lambaerts aan. “Bijzonder is onze 100% transparante mainstage tent die voor de gelegenheid wordt ingericht als een grote binnentuin.” Het Afterwork Festival laat zich het grootste in zijn soort van België noemen.

De alliantie met Jong Voka Kempen kadert in de samenwerking met de stad Herentals, met wie een groeitraject over 5 jaar is uitgezet. Plaats van afspraak zijn de terreinen van het Netepark in Herentals. Het festival loopt van 18 tot 1 uur. De avant première van Jong Voka Kempen start al een uurtje vroeger. Meer info vind je hier.