Jong Voka Chic, omdat netwerken belangrijk is

jong voka chicJong Voka Kempen organiseert op vrijdag 7 oktober de jaarlijkse editie van Voka Chic, een event waarbij de nadruk ligt op netwerken in een informele sfeer. “Vooral tijdens dit evenement proberen we nieuwe leden aan te trekken”, zegt communicatieverantwoordelijke Jasmien Vanbroeckhoven. Jong Voka Kempen telt momenteel zo’n 500 leden.

Jong Voka Kempen organiseert voor zijn leden jaarlijks een 5-tal events waarbij de meeste gericht zijn op het inhoudelijke. Niet zo tijdens Voka Chic, dat dit jaar plaatsvindt bij Rent A Lounge in Herentals en het thema ‘Disco’ draagt. Dan ligt het accent op plezier maken – “een discoattribuut meebrengen is genoeg”, klinkt het – en mekaar leren kennen. Hier vind je alle praktische informatie.

Netwerkspel
“Netwerken is belangrijk, zo heb ik geleerd uit mijn eigen ervaring”, zegt Vanbroeckhoven. “Het geeft veel meerwaarde, in eerste instantie naar nieuwe business, maar je kan ook ervaringen delen. Je hoort hoe anderen omgaan met bepaalde zaken en daar dingen uit halen.” Om het netwerken te bevorderen wordt tijdens Jong Voka Chic een netwerkspel gespeeld waarbij de winnaar naar huis gaat met een saunabon.

15 november staat al de volgende activiteit van de jonge ondernemers en kaders geprogrammeerd. Dan vindt in Herentals de Dag van de Groeier en de uitreiking van de Willen Winnen Award plaats. Jan Kriekels is keynote speaker.