De raad van bestuur van Geysen NV in Westerlo, een industrieel-technisch onderhoudsbedrijf, heeft Johan Vos benoemd tot CEO. De 40-jarige Vos was voordien vice-president North Europe bij Sapa Building Systems. Tegelijk kondigt het bedrijf de aanwerving aan van 48 nieuwe medewerkers dit jaar.

Alex Geysen en Monique Maes, oprichters van Geysen NV, verwelkomen de nieuwe CEO: “We zijn verheugd dat Johan Vos de leiding van Geysen NV op zich neemt. Hij combineert expertise in strategisch bedrijfsmanagement met ervaring in de sector. We zijn ervan overtuigd dat hij Geysen NV mee zal aansturen in de volgehouden groei en de duurzame verankering binnen en buiten Vlaanderen.”

Sleutelmoment
Johan Vos vervoegt Geysen NV op een sleutelmoment in het bestaan van de familiale onderneming. Het bedrijf rekruteert dit jaar 48 extra medewerkers, investeert fors in personeelsselectie, -uitrusting en infrastructuur, en versterkt de 4 vestigingen in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

“De langetermijnaanpak staat in het bedrijfs-DNA geschreven,” bevestigt Johan Vos. “De rigoureuze screening van onze medewerkers, de onvergelijkbare flexibiliteit van onze services, tot ons ecologisch bewustzijn maken dat Geysen NV vandaag goed gestructureerd is om de uitdagingen van morgen aan te gaan.”

Geysen NV telt op dit moment 140 medewerkers en realiseerde in 2016 een omzet van 11,5 miljoen euro.