Joël Stockmans aan het hoofd van Flexpoint

Eric Martens (links) en Joël Stockmans.

Eric Martens (links) en Joël Stockmans.

Een jaar na zijn aanstelling als business unit manager wordt Joël Stockmans algemeen directeur van Flexpoint en Easymatch in België. Huidig algemeen directeur en mede-eigenaar Eric Martens zal zich toeleggen op het dienstencheque bedrijf van de groep. Onder impuls van voormalig Unizo-directeur Stockmans opende Flexpoint vorig jaar een kantoor in Herentals om de Kempense markt te bedienen met hun HR-services.

Joël Stockmans: “De overstap van Unizo naar de privé gaat me goed af. Na jaren aan de zijlijn te hebben gestaan maak ik nu deel uit van een heel sterk team dat elke match opnieuw de beste wil zijn. Zeer intensief maar van de andere kant ook bijzonder boeiend en leerrijk. De officiële aanstelling als algemeen directeur maakt het zowel intern als voor onze klanten en de andere stakeholders helder en overzichtelijk. Ik ben Eric en de andere aandeelhouders dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen en de kansen die ze me geven.”

Nieuw uitzendbedrijf
Met een omzetgroei van ca 25% in het afgelopen jaar en een totaalomzet van bijna 25 miljoen euro is de payroll divisie een zeer sterke groeipoot binnen de Belgische tak van de groep. Joël Stockmans verduidelijkt: “De flexibilisering van de arbeidsmarkt in combinatie met de afschaffing van de proefperiode zorgt ervoor dat veel bedrijven nieuwe mensen aanwerven door middel van een uitzendcontract. We hebben dan ook beslist om een nieuw uitzendbedrijf op te richten onder de noemer Easymatch. Ons onderscheidend vermogen is dat wij een payroll formule aanbieden met de flexibiliteit en eigenheid van een uitzendbedrijf.”

“Ik verdwijn niet van het toneel”, aldus Eric Martens. “Met het dienstencheque bedrijf willen wij een nieuwe dimensie bereiken en doorgroeien tot een top 5 speler in België. Concreet wil dit zeggen dat wij binnen dit en 3 jaar 3.500 huishoudhulpen aan de slag hebben.”