Jobstudent bij Geels tuinbedrijf is provinciale jobstudent van het jaar

Simon Van den Broucke, tuinaanlegger bij Tuinarchitectuur Vranckx in Geel is de provinciale Jobstudent van het Jaar 2014. De jury koos Simon Van den Broucke (24j.) als de winnaar voor de provincie Antwerpen. Voor Simon is het intussen zijn tweede jaar bij het familiale hoveniersbedrijf.

Zijn werkgever, Roeland Vranckx, roemt zijn inzet en veelzijdigheid. Wat voor de jury de doorslag gaf was ook zijn duidelijke evolutie in de job. Begonnen als tengere jongen die ‘wachtte’ op werk heeft hij dankzij de verantwoordelijkheden die hij kreeg en zijn openheid voor professionele bijsturingen een volledige gedragswijziging ondergaan. Hij is trots op de projecten die hij mee helpt realiseren, heeft alle noodzakelijke vaardigheden en handelingen stapsgewijs aangeleerd (zowel het praktische hands-on werk als aanmaken tuinontwerpplannen) en heeft door zijn studies een mooie theoretische basis waardoor bij de realisatie van projecten ook zijn meningen en inzichten naar waarde worden geschat. Simon Van den Broucke ontving een Bongo-bon en een oorkonde.

De verkiezing van de Jobstudent van het Jaar werd dit jaar voor de zevende keer op rij georganiseerd door UNIZO en de HR-dienstengroep ADMB. Doel is om de ‘werkgrage’ jobstudent en zijn werkgever in bloemetjes te zetten. De wedstrijd wil eveneens het belang van de jobstudent voor werkgevers benadrukken.

Naast Simon Van den Broucke zijn er nog vier andere provinciale winnaars. Nationale winnaar is Charlotte Steel, jobstudenten bij restaurant De Pepermolen in Lissewege. Zij ontving uit handen van Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van UNIZO, en Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder van ADMB, een maandloon van 1.250 euro en een boekenbon.

 

Verwant en interessant: