Je mooiste zeecruise begint in Beerse

rudiEen romantische cruise vanuit de Kempen? Best mogelijk. Daar zorgt uitgever Rudy Beckx uit Beerse voor. Uitgeverij Beckx Publishing Media heeft een nieuwe editie van Cruise & Style op de markt gegooid. Je krijgt er alles in mee wat je moet weten wanneer je aan boord stapt van zo’n cruiseschip in Venetië of Athene.

Rudy Beckx is een gedreven man. Met zijn achtergrond van marketing ziet hij overal opportuniteiten. Hij is destijds begonnen met een gids voor aanstaande bruidjes. Loving You werd een enorm succes. Alles wat een jong meisje diende te weten bij de organisatie van wat normaal het mooiste feest van haar leven moet worden. Rudy Beckx boorde die markt verder aan met Loving You’s Feestzalengids en met Loving Fashion.

“Ik heb die drie bladen enkele jaren geleden verkocht aan Sanoma. Tijdens mijn Sabbatjaar heb ik op een cruise mijn nieuwe thema ontdekt. Aan boord van zo’n cruiseschip voel je je toch wel even onzeker. Wat te doen, hoe met die dingen omgaan, wat in de haven waar we straks aanleggen. Je hebt uiteraard wel de commerciële brochures van de rederijen en de reisbureaus zelf maar je blijft hoe dan ook op je honger. Vandaar een nieuw initiatief dat we met Beckx Publishing Media op de markt zetten.”

In functie van het nieuwe vakantieseizoen brengt Rudy Beckx in Vlaanderen zo’n 30.000 exemplaren van Cruise & Style op de markt. Beerse zorgt ook nog voor een Waalse en een Nederlandse editie. De magazines worden in Vlaanderen verdeeld via de Delhaizes, de Carrefours, de krantenwinkels en de Press Shops: 5,95 euro. “Maar je kunt er meteen enorm veel dingen mee doen. Stel maar dat je aankomt in de haven van Barcelona. Hoe kom je het makkelijkst en het goedkoopst op de Rambla’s? Meegaan met de uitstap van het schip, een taxi of gewoon de bus? Ons magazine opent in dit opzicht alle mogelijkheden. Je kunt die 5,95 euro dus snel terug verdienen.”

Een cruise is voor gepensioneerden? Zeker niet. “Na een eerste ervaring boekt 8 op de 10 reizigers binnen de twee jaar opnieuw een cruise. De mensen leren tijdens een zeereis intenser van hun vakantie genieten. Een cruise is overigens een uitstekende remedie voor managers met een druk zakelijk leven. Tijdens een zeemoment kun je herboren worden om met nieuwe energie weer aan de slag te gaan.”