JCI Lier brengt ondernemersmagazine uit

lierse zaken coverOp 19 juni wordt het magazine “Lierse Zaken” gelanceerd bij drukkerij Antilope in Lier in aanwezigheid van burgemeester Boogaerts. Het magazine is een initiatief van JCI Lier die een communicatieplatform over en voor Lierse ondernemers willen aanbieden. “In het magazine ‘Lierse Zaken’ gaan we het hebben over opvolging in een familiebedrijf, Lierse starters, infrastructuur, bedrijfsstrategie en netwerken”, vertelt Philip Peeters, voorzitter van JCI Lier. JCI staat voor Junior Chamber International Lier. Het is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig.

Het magazine is met vrijwilligers gemaakt, allemaal kandidaat-leden van JCI Lier. Lierse Zaken moet het rijke Lierse ondernemersleven op de kaart zetten. “Alle artikels handelen over Lierse ondernemers, zodat de lezers weten bij wie ze in hun buurt voor meer informatie terechtkunnen. De redactie ging ook een dag met burgemeester Frank Boogaerts op stap en heeft de reportage in een fotostrip verwerkt.”

Het magazine wordt multimediaal aangeboden. Lierse Zaken wordt eenmalig aan 1500 ondernemers verspreid via de post en is ook te verkrijgen bij de verschillende ondernemersloketten. Vanaf 19 juni is het ook digitaal beschikbaar via www.liersezaken.be.