Het voorbije weekend heeft LV-architecten uit Wuustwezel zijn 15-jarig bestaan gevierd met de ingebruikname van de gerenoveerde voorbouw van het kantoor. De burgemeester was er, zo ook de aannemers die de verbouwingen uitvoerden en de medewerkers met hun familie. Nog deze maand ging bij het architectenkantoor de 30ste medewerker aan de slag.

Luk Vorsselmans ging in 2002 na afloop van zijn stage met een eenmanszaak van start. “Ik probeerde in het landelijke Wuustwezel en omstreken hedendaagse architectuur te ontwerpen, wat op dat moment niet evident was”, blikt hij terug. “Al snelt groeit het besef dat een doorgedreven communicatie met klant en aannemer nodig is om ook de uitvoering van de projecten vlot te laten verlopen.”

LV-architecten begon met woningbouw maar later kwamen daar kantoren, kmo’s, appartementen, scholen, enz. bij. Sinds 2009 legt het kantoor zich ook toe op stallen voor vee, serres en ander onroerend goed voor de land- en tuinbouw. In 2012 werd een satellietkantoor in Antwerpen geopend.

Ook interieurs
Intussen maken ook 2 interieurarchitecten deel uit van het team. “Ze verzorgen niet alleen het interieur van onze projecten maar werken ook voor anderen”, legt Luk Vorsselmans uit. “Door de integrale aanpak van exterieur en interieur kunnen we de planning en uitvoering nog beter op elkaar afstemmen.”

Ter gelegenheid van het 15-jarige bestaan werd een nieuw logo ontwikkeld “dat staat voor de eenvoud, de esthetiek en de duidelijke communicatie waarvoor het kantoor gekend is”.