Kurt Hertogs (Rijkevorsel) is toegetreden als vennoot van CMAST, gevestigd in Temse en actief in projectmanagement & consultancy in life sciences. Hertogs leidde tot voor kort de incubator JLINX van Johnson & Johnson (Janssen Pharmaceutica) en was J&J Innovation Lead Benelux. In zijn nieuwe rol zal Hertogs nauw samenwerken met het CMAST-team en andere betrokken partijen om de strategie omtrent multipartner innovatieprojecten verder te ontwikkelen en uit te voeren.

CMAST positioneert zich als ‘trusted third party’ om diverse partijen samen te brengen, businessplannen mee te helpen ontwikkelen en externe financiering te zoeken om vervolgens deze multipartnerprojecten te begeleiden tot en met een succesvolle oplevering.

Dezelfde visie
Kurt Hertogs begon zijn loopbaan als onderzoeksdirecteur bij start-ups Tibotec en Virco. Na de overname door J&J bekleedde hij verschillende leidinggevende posities binnen Janssen R&D. Na 3 jaar Londen keerde hij vorig jaar naar België terug voor de lancering van het JLINX investerings- en incubatiemodel, een samenwerking met Bioqube Ventures en gehuisvest op de Janssen Campus in Beerse

CEO Glenn Van Dael: “Ik heb CMAST opgericht met de bedoeling bij te dragen aan de ontwikkeling van oplossingen in de gezondheidssector die een directe impact hebben op de levenskwaliteit van iedereen. Kurts visie op hoe we nieuwe innovatieve gezondheidsoplossingen ontwikkelen vanuit een multi-partner samenwerkingsmodel, ligt volledig in lijn met onze ambitie. Zijn ervaring om teams met een diverse achtergrond te inspireren en te leiden, zal versterkend en complementair werken met het hele team.”

CMAST werd opgericht in 2008 en telt momenteel bijna 100 werknemers.