Janssen Pharmaceutica publiceert duurzaamheidsstrategie

Janssen fotoJanssen Pharmaceutica publiceerde haar tweede ‚Verslag aan de Samenleving’. Dit rapport bundelt alle initiatieven die Janssen Pharmaceutica onderneemt op vlak van duurzaamheid.

Het rapport geeft een omschrijving van de hoogtepunten van 2013, waaronder de oprichting van Janssen Global Public Health. Met deze groep wil Janssen onoplosbare gezondheidsproblematieken op vlak van wereldwijde gezondheidszorg op een vernieuwende manier aanpakken. Verder in het ‚Verslag aan de Samenleving’ kan je lezen op welke manier Janssen inzet op economische, ecologische en sociale duurzaamheid.

„ We willen een grote bijdrage leveren die raakt aan de toekomst van ons allemaal. Als partner in de keten van zorg en welzijn willen wij denken buiten de gebaande paden om te komen tot vernieuwing die tot stand komt in dialoog en verbinding met de samenleving. We richten onze inspanningen op gebieden waar we echt een verschil kunnen maken op een duurzame manier. We verbinden onze zakelijke doelstellingen met een doorgedreven verantwoordelijkheid voor de samenleving, onze medewerkers en het milieu. In het Verslag van de Samenlevering publiceren wij onze strategie, resultaten en verbeterpunten en geven we een inkijk in onze duurzame inspanningen op het vlak van gezondheidszorg”, aldus  Tom Heyman, CEO Janssen Pharmaceutica, en Sonja Willems, Managing Director Janssen-Cilag Benelux.

Het volledige verslag kan je via deze link raadplegen.