janssen pharmaceuticaJanssen Pharmaceutica heeft samen met het Oost-Vlaamse Meat&More de eerste Talent Mobility Award van HR-dienstverlener Ascento, onderdeel van t-groep, gewonnen. Een professionele jury verkoos de Kempense geneesmiddelenfabrikant als meest wendbare organisatie van België. De onderneming liet organisaties als Center Parcs Europe, FOD Financiën en Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen achter zich.

Door twee winnaars te kiezen toont Ascento aan dat positieve en duurzame inzetbaarheid van werknemers mogelijk is in elke organisatie, van een kmo zoals Meat&More tot een multinational zoals Janssen Pharmaceutica. De Talent Mobility Award werd overhandigd door Geert Volders, directeur Ascento, en Evi Van Acker, ambassadrice van de award. Naast de award winnen de 2 bedrijven ook een zeiltocht op de tweemaster T/S Rupel, samen met Evi Van Acker.

Het is de eerste keer dat Ascento de Talent Mobility Award organiseert. Met deze nieuwe award wil Ascento bedrijven in de kijker zetten die inzetten op en oog hebben voor talent binnen hun organisatie.