Janssen Pharmaceutica genomineerd voor Supply Chain Award

janssenDe jury heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de finale van de tiende Supply Chain Award 2013. Met deze award wil de organisatie een forum creëren voor leveringsketenprojecten, meer aandacht bereiken van Belgische bedrijven en de openbare sector, bedrijven stimuleren om vaker in projecten te investeren die het de dienstniveau en de efficiëntie van hun leveringsketen verbeteren en de beste praktijken in levering erkennen. De nieuwe voorzitter van de jury is Hilde Essers, co-gedelegeerd bestuurder en hoofd Marketing & Communications van H.Essers.

Uit de tien ingediende projecten zijn zes finalisten weerhouden voor het tweede gedeelte van de selectieprocedure. Deze bedrijven worden in de loop van de volgende weken bezocht door enkele juryleden voor een verdere screening van hun project. Bij die zes zit ook Janssen Pharmaceutica uit Beerse. Zij dienden het project ‘Creating a Janssen Supply Chain Symphony’ in. Het Kempense bedrijf moet het opnemen tegen Atlas Copco Airpower, DP World, Procter & Gamble / Tupperware, Solvay / n-Side en Telenet / BVC Group.

Naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de ‘Supply Chain Award’ reiken de organiserende verenigingen VIB en PICS Belgium ook twee extra awards uit aan een selectie van vorige winnaars. Vorig jaar ging Sanoma Magazines met de prijs aan de haal. Zij dienden toen hun project ‘HYBRID,reading the magazines market’ in. De publieksprijs ging toen naar het project ‘Building a Sustainable Supply Chain’ van Umicore. Het Gala Award Event vindt dit jaar plaats op 26 november in Antwerpen.