Jansens bvba plaatst 80 nieuwe cv-installaties

Jansens bvba uit Lille heeft de opdracht gewonnen om in opdracht van de Geelse Huisvestingsmaatschappij 80 nieuwe cv-installaties te plaatsen in de Bloemekenswijk in Lichtaart. Het gaat om een opdracht ter waarde van meer dan 600.000 euro.

Jansens bvba realiseert naast particuliere woningen elk jaar verschillende grote projecten voor huisvestingsmaatschappijen. „Een aanbesteding win je maar als de goedkoopste bent, en het geheim van het winnen is jezelf goed organiseren. Je kent het soort werven, je kent je mensen en je hebt goede relaties met je leveranciers die na zoveel jaar weten dat je zo’n project vlot kan laten verlopen en dat je de betalingsvoorwaarden nakomt. Die ervaring laat toe scherp te calculeren en is het voordeel dat Jansens op de concurrenten heeft”, zegt Louis Garrousse.

Jansens in Lille bestaat meer dan 30 jaar. Het familiebedrijf werkt vooral in opdracht van architecten, bouwbedrijven, huisvestingsmaatschappijen, alsook particuliere klanten. In 2012 waren er 16 mensen aan de slag. Het bedrijf kijkt de toekomst positief tegemoet met een goedgevulde orderportefeuille.

Verwant en interessant: