Jan Caers, helemaal links op de foto, in wat tot vandaag mee zijn Kuipje was.

Jan Caers, helemaal links op de foto, in wat tot vandaag mee zijn Kuipje was.

Na 8 jaar zet Jan Caers zijn activiteiten als commercieel manager van KVC Westerlo stop. Hij combineerde zijn werkzaamheden al een tijd met die van algemeen manager van Golfclub Witbos in Noorderwijk. “De combinatie van de twee functies bleek al langer een stevige druk te zetten op beide taken en mijn privé-leven”, geeft hij als verklaring.

“Voor velen is het ongetwijfeld een droom ooit te kunnen werken voor de club van hun hart, voor mezelf is deze werkelijkheid geworden”, aldus Jan Caers. “Ik ben de club dan ook zeer dankbaar voor de geboden kans en het vertrouwen, voor de vele interessante momenten en voor de vele mensen die ik hierdoor heb leren kennen. Een bijzonder warm hart draag ik toe aan iedereen met wie ik samengewerkt heb: technische, sportieve, medische staf en spelers, alle andere medewerkers van de club en het Themacafé en alle vrijwilligers.”

Golfclub
Caers zal zich vanaf nu volledig toeleggen op Golfclub Witbos. “Dat omvat 3 luiken”, legt hij uit. “Enerzijds het management van het golfgebeuren en daarnaast het clubhuis en de catering. Daar komt ook de uitbating van de evenementenhallen bij. We beschikken in totaal over 11.000 vierkante meter. Recent is ook een hal van 600 vierkante meter ingericht die perfect voor feesten kan worden gebruikt. Daar krijgen we veel aanvragen voor.”

Over wie Jan Caers opvolgt bij KVC Westerlo, wordt binnenkort meer nieuws verwacht.