Jacobs Beveiliging behoedt ook 8ste Antwerpse Kringwinkel voor inbraak

jacobs beveiligingKringwinkel Antwerpen heeft ook voor zijn 8ste vestiging een beroep gedaan op Jacobs Beveiliging uit Oostmalle. Het filiaal opende zopas de deuren in Brasschaat. De Brasschaatse kringwinkel werd uitgerust met een totaal beveiligingsconcept.

“Vier jaar geleden begon deze samenwerking”, vertelt Hans Jacobs, zaakvoerder van Jacobs Beveiliging. “Voordien werden de winkels van Kringwinkel Antwerpen maandelijks geplaagd door inbraakpogingen. Door op een efficiënte manier te werken hebben we de inbraken kunnen herleiden tot nul. Ook de problemen met sluikstorten hebben we kunnen oplossen door camerabewaking te plaatsen.”

Ondersteuning
Tegelijk kan de Kringwinkel Antwerpen rekenen op de ondersteuning van Jacobs Beveiliging. Dankzij de koppeling met de meldkamer wordt er bij het minste alarm meteen gereageerd. Camerabewakingsbeelden worden bekeken en/of een bewakingsagent wordt ter plaatse gestuurd om poolshoogte te nemen.

De Brasschaatse vestiging werd uitgerust met een alarminstallatie, brandbeveiliging en toegangscontrole. “Door gebruik te maken van toegangscontrole kunnen we de toegangen beheren, bijvoorbeeld voor de poetsploeg”, aldus nog Hans Jacobs.

Het bedrijf stelt naast de zaakvoerder en zijn vrouw Leen Van Staeyen 5 mensen te werk en is actief over heel België, zowel voor particulieren, KMO’s en grote bedrijven. “We verwachten ons binnenkort weer aan een piek bij de residentiële woningen. Vooraleer mensen met vakantie vertrekken, willen ze nog beveiliging installeren. Zo’n piek zien we ook wanneer het ’s avonds vroeger donker wordt”, besluit Leen Van Staeyen.