Met een receptie voor genodigden heeft Itzu Jobs, het vroegere Tobasco, vrijdag zijn Turnhoutse kantoor in gebruik genomen. Na Geel is dit het 2de Kempense kantoor voor de Limburgse hr-groep. Nog dit jaar wil die in Herentals een 3de Kempens filiaal open.

“We hebben sinds 7 jaar een goed draaiend kantoor in Geel, wat maakt dat we in de regio al een goed netwerk hebben”, vertelt Charlotte Pauwels, district manager Kempen bij Itzu Jobs. “Turnhout was een logische volgende stap om dichter bij onze klanten te zitten, in onder meer Arendonk, Beerse en Malle. We hebben ook de juiste consulenten gevonden om het te runnen.”

Eigenlijk was het kantoor in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout al sinds januari open. Pas recent kreeg het de belettering van Itzu Jobs omdat de dienstengroep onlangs een rebranding doorvoerde. Vrijdag volgde dan de officiële opening.

Herentals
“We hebben de ambitie om nog dit jaar, en liefst tegen de zomer, een bijkomend kantoor in Herentals te openen”, verklapt Charlotte Pauwels. “Geel-Turnhout-Herentals is de perfecte driehoek in de Kempen. 0Een kantoor moeten we er nog zoeken maar het staat al wel vast dat we ons er zullen specialiseren in bouwgerelateerde en technische beroepen. We verkregen daarvoor de vereiste licentie.”

Itzu Jobs zegt te beschikken over een trouw cliënteel. “We hebben zelf een stabiel personeelsbestand met weinig verloop en dat appreciëren onze klanten. We leveren maatwerk aan de klant en gaan actief op zoek voor hem. Op die manier creëren we een win-winsituatie”, aldus nog de Kempense districtmanager.