De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeleid van 6 vennootschappen.

ISO Brickx bvba en Bricktherm bvba, beide gevestigd aan de Lilsedijk 28/11 in Beerse, specialiseerden zich in gevelrenovatie en –isolatie. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Bij ISO Brickx werkten nog 12 mensen, bij Bricktherm 9. Curator: Paul Van Rompaey.

Ook Haeck Horecaservice bvba, Dr. Van de Perrestraat 224 in Geel, is failliet op aangifte. De onderneming was actief in de verkoop en het onderhoud van horecatoestellen en kwam 2 jaar geleden nog in het nieuws omdat ze het vroegere fornuis van restaurant Oud Sluis van Sergio Herman had gekocht en nadien weer verkocht. Er werkten nog 2 mensen. Curator: Silvy Sterckx.

In Kasterlee is restaurant De Vliegende Schotel bvba, Geelsebaan 40, failliet op aangifte. Ook hier waren nog 2 werknemers actief. Curator: Benny Backx.

Emmy Everaert, Vierselse Baan 28 in Grobbendonk, specialiseerde zich in de afwerking van drukwerk. Ze vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Steven Heylen.

Het Hasselts Zakenkantoor bvba, Verbrand Goor 45 in Herselt, runde een groot- en kleinhandel in informatica en werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Steven Heylen.

Indiening van de schuldvorderingen voor 9 mei 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzetting van ondernemingen.