Intratuin Olen op shortlist voor Garden Centre Awards

Gardencenter awards2014De vzw Belgische Tuincentra Vereniging organiseert de derde editie van de Garden Centre Awards. Deze meting moet leiden tot de begeerde titel van “tuincentrum van het jaar” of “plantencentrum van het jaar”. De eretitels worden afzonderlijk in Vlaanderen en Wallonië toegekend. Intratuin Olen is één van  de tien genomineerden.

De 27 ingeschreven tuin- en plantencentra uit zowel Vlaanderen, Wallonië en het hoofdstedelijk gewest Brussel hebben zich ingeschreven om hun groenzaak te laten screenen door een vakjury en een mystery shopper. Dit keer werd ook een speciale prijs in het leven geroepen voor het tuincentrum met de beste e-communicatie (website, sociale media, online nieuwsbrieven). De jury hecht veel belang aan klantenbelevenis, klantgerichtheid van het personeel, instore communicatie, presentatie en routing. Voor het eerst zijn ook buitenlandse juryleden in de beoordeling betrokken.

De prijzen worden uitgereikt naar aanleiding van de nocturne van Green Expo op maandag 22 september in Flanders Expo te Gent.