Intracto pakt eerste prijs op Splash Awards

splash awardHet digital agency Intracto uit Olen is in Amsterdam in de prijzen gevallen tijdens de eerste editie van de Splash Awards. Die bekronen de beste Drupalprojecten in de Benelux. De Kempenaars wonnen de award in de categorie Commerce voor hun case Marcoz.be.

Marcoz.be is het e-commerce verlengstuk van de fysieke winkel in hartje Antwerpen waar exclusieve modeartikelen worden verkocht en waar dus een snelle integratie nodig is tussen het offline winkelpunt en de e-commerce webshop.

Underdog wint
“Het winnen van deze award betekent een extra erkenning als e-commercepartner voor onze klanten”, zegt Herman Maes van Intracto. “Ook is het opmerkelijk dat een Belgisch digital agency een prijs pakt in Nederland, dé grootmacht wat betreft e-commerce in de Benelux.”

Intracto is de voorbije jaren uitgegroeid tot een full service digital agency met 65 webspecialisten op alle digitale domeinen. Het kantoor is nu nog gevestigd in Olen maar verhuist begin 2015 naar Herentals. Het bedrijf draait een omzet van 12 miljoen euro en mag onder meer Brussels Airport, VREG, Acco, Van Hoecke, Zenito en Eurogifts tot zijn cliënteel rekenen.