We doen het allemaal: we trekken in het geheim de naam van iemand voor wie we met de feestdagen een kerstcadeautje moeten kopen. Dat doen ze over de hele wereld. Het digitale agentschap Intracto uit Olen zet de volgende stap en organiseert het cadeautjesfeest voortaan op het internet. Met Secret Santa kunnen ook vrienden, familieleden en kennissen in het buitenland daar nu aan mee doen.

Secret Santa is een webtool dat als online koppelsysteem zelfs een responsive design heeft voor tablets en smartphones. “We hebben als Intracto een online tool ontwikkeld voor Secreta Santa”, zegt managing director Pieter Janssens. “We gaan er als digitaal agentschap vanuit dat we van het internet een betere plaats moeten maken voor de eindgebruikers. Dat doen we al met elk webproject dat we afleveren maar de Secreta Santa organizer is volledig belangeloos ontwikkeld met in het achterhoofd de recreatieve surfer.”

Intracto heeft de werking van Secreta Santa daarom ook zo simpel mogelijk gemaakt.

Pieter Janssen zette Intracto op in 2005. Hij ging daarbij uit van die vaststelling dat België een achterstand dreigde op te lopen op het vlak van digitale communicatie. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde en stelt vandaag al meer dan 35 mensen te werk. Binnen afzienbare tijd verhuist het bedrijf overigens van Olen naar een nieuwe vestiging in Herentals.

Wie zijn verre relaties met de feestdagen wil verrassen kan terecht op www.secretsantaorganiser.com