Intracto neemt Nivario over

Deze week nam Intracto het webbureau Nivario uit Sint-Job-in-‘t-Goor over. Het team van Nivario verhuist naar de kantoren van Intracto in Olen en blijft daar instaan voor de diensten aan hun klanten. Nivario werkt, net zoals Intracto, met het open source CMS Drupal. Het team dat naar Olen verhuist vervoegt de 25 andere Drupal-ontwikkelaars bij Intracto.  “Op die manier verstevigen we nog meer onze positie als Drupal-partner bij uitstek in Vlaanderen.”, vertelt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto.

Voor Olivier Malherbe, Managing Director van Nivario, is Intracto het ideale bedrijf om de uitgebreide klantenportefeuille van Nivario op de meest volledige manier te ondersteunen. “Onze klanten zijn steeds meer op zoek naar een totaalservice. Als één van de grootste Belgische digital agencies heeft Intracto zeer veel expertise in huis en zal het onze klanten naast webontwikkeling, ook een uitgebreide waaier aan online marketingdiensten kunnen aanbieden.” De klantenportefeuille van Nivario bestaat onder andere uit namen zoals Australian Ice Cream, Flamant,  Stanley & Stella, Reductieau, Magnus Wijnen en Armonea.

Na de overname telt Intracto 52 voltijdse medewerkers in het kantoor in Olen en versteIntracto is een full service digital agency dat is gespecialiseerd in digitale strategie, online marketing, e-commerce en webdesign. Het bouwt stevige online platformen en cross-mediale campagnes voor namen zoals Brussels Airport, Cartamundi, bpost, Joyvalle, Hubo, Bayer, Aveve, Acco, Test Aankoop en Unizo.

Nivario is een webbureau dat is gespecialiseerd in ontwikkeling van websites en webshops.
Het is een telg uit de korf van serieondernemers Olivier Malherbe en Sven Huijbrechts. Het jonge duo richtte onder meer cloud provider ClearMedia op, dat in 2010 deels werd overgenomen door Belgacom en heeft een belangrijke participatie in Autofans.be, de Belgische autonieuwswebsite die in augustus 2013 een regiecontract met Skynet ondertekende.