Intertime 10 jaar gespecialiseerd in transport en logistiek

Intertime, een uitzend- en selectiebureau gespecialiseerd in transport en logistiek, is 10 jaar jong. Het kantoor stelt vijf vaste medewerkers en dagelijks zo’n 100 FTE’s tewerk. Intertime ontstond op initiatief van Transport Gheys en maakt ook deel uit van Groep Gheys uit Mol.

Het kantoor verhuisde einde vorige maand van Geel naar Beringen. “Transport Gheys had in Beringen het wegrestaurant ‘Time Out’ maar stopte deze bedrijvigheid net voor de zomer. Intertime was aanvankelijk gehuisvest in het Bedrijvencentrum in Geel, maar doordat dit pand in Beringen vrijkwam, verhuisden wij. Het wegrestaurant werd grondig gerenoveerd, herschilderd en heringericht. In de keuken zijn nu burelen ondergebracht, en we ontvangen mensen op de plek waar vroeger chauffeurs een koffietje kwamen drinken of van een maaltijd genoten. Vanuit deze locatie staan we veel dichter bij de chauffeurs, alhoewel die hier nu niet meer kunnen komen verpozen.”

Intertime is naast haar specialisatie in transport en logistiek ook  actief in andere sectoren en levert ook uitzendkrachten voor o.a. verkoop, productie of poetsdienst.