Vlnr: Franky Lemmens (Business Development Manager), Ruben Peumans (CEO) en Réginald Polmans (Cluster Manager Construct).

Vlnr: Franky Lemmens (Business Development Manager), Ruben Peumans (CEO) en Réginald Polmans (Cluster Manager Construct).

Interimkantoor ASAP opent in Herentals een nieuwe vestiging waarmee het zijn kantorennetwerk in de Kempen vervolledigt. Bijzonder is dat het er twee specialisten voor de bouwsector in huis heeft.

“In de Kempen zaten we nog met een blinde vlek qua uitzendarbeid”, zegt Ruben Peumans, CEO ASAP HR Group. “De voorbije maanden hebben we de temperatuur van de Kempense markt gemeten via een pop-up kantoor. Daaruit bleek dat de vraag voldoende groot is voor een permanente uitvalsbasis. Ter ondersteuning van de kantoren in Geel en Turnhout, openen we daarom ook een nieuwe vestiging in Herentals aan de Bovenrij 9.”

Segmentwerking
De Antwerpse markt is specifiek, dus past ASAP de dienstverlening inzake uitzendarbeid hierop aan. “Zo specialiseren we ons in Antwerpen in de tewerkstelling van havenarbeiders en kunstenaars. Herentals is een algemeen interimkantoor. We hebben er echter ook twee specialisten voor de bouwsector in huis, in de persoon van Halim Anahnah en Yoong-Koo Dujardin”, vertelt Franky Lemmens, business development manager Construct. “Die segmentwerking is in een stroomversnelling geraakt sinds de overname van Ritmo. Sinds de jaarwisseling zijn de voormalige Ritmo-interimkantoren namelijk actief onder de naam ASAP. Kempense en Antwerpse klanten hebben zo rechtstreeks contact met consulenten met ervaring in de bouwsector.

ASAP heeft 80 vestigingen verspreid over heel België.