integrasBoekhoud- en advieskantoor Integras uit Zoersel opent vandaag 1 maart een bijkomend kantoor in Geel. “Een van onze partners, Marc Vandesande, is van Geel en hij zal het kantoor runnen. Bovendien is er in Geel en omgeving veel bedrijvigheid en die willen we met Integras ondersteunen”, motiveert zaakvoerder Bjorn Bastiaensen. Het nieuwe kantoor bevindt zich aan de Dr. Vandeperrestraat.

Integras startte in 2015 na de overname van enkele portefeuilles. Onder de leiding van Bjorn Bastiaensen werden deze kantoren samengebracht en op elkaar afgestemd. De klanten worden nog altijd bediend door hun vertrouwde boekhouder, maar die wordt bijgestaan door de andere partners binnen de groep. De klant kan bijgevolg terugvallen op een breder dienstenpakket en is zeker van de continuïteit van het kantoor. Naast de nieuwe uitvalsbasis in Geel zijn er kantoren in Zoersel (hoofdkantoor), Schoten en satellietkantoren in Oostmalle en Kapellen, waar klanten enkel op afspraak terechtkunnen.

Andere aanpak
“We onderscheiden ons door onze andere aanpak”, zegt Bastiaensen. “Door ons kantoor te automatiseren – ons boekhoudpakket bijvoorbeeld situeert zich in de cloud met de automatische scanning van facturen – komt er meer tijd vrij om onze klanten advies te geven. Ik ben er zeker van dat ons beroep de komende jaren nog sterk zal veranderen en we willen hier tijdig op anticiperen door ons te ontpoppen tot echte bedrijfscoaches. Wij willen naast de ondernemer staan en mee aan zijn kar trekken, eigenlijk als zijn externe financieel directeur.”

Om de komst naar Geel in de kijker te zetten organiseert Integras i.s.m. ASV Geel, Xerius, Verellen en ADMB een Business Club op donderdagavond 17 maart in het stadion van ASV Geel. Als gastspreker is Roel Van de Wiele uitgenodigd.