Instituut Merel opent tweede zaak in Arendonk

instituut merelMerel van der Himst, zaakvoerster van schoonheidssalon en voedingsadvieszaak Instituut Merel in Dessel, opent volgend weekend een 2de zaak aan de Vrijheid in Arendonk. Het gaat om een pop-up die in eerste instantie open blijft tot en met januari. “Klanten willen dat je creatief voor de dag komt en dat wil ik bij deze doen”, zegt de dynamische onderneemster.

Die 2de zaak draait grotendeels rond RainPharma, een Belgisch merk met verzorgingsproducten en voedingssupplementen. “Het gaat om 100% plantaardige producten”, weet Merel van der Himst. “Het is nog vrij onbekend hier in de streek. De vragen beginnen te komen sinds de producten in de etalage staan.”

Workshops
De zaakvoerster gaat zelf de zaak runnen, die open zal zijn van vrijdag tot en met maandag. “Ik offer er mijn vrije dagen voor op”, zegt ze. “We gaan er veel workshops doen, met de producten van RainPharma zodat de mensen die leren kennen, maar ook acties rond wimperextensions, suikerontharingen, make-up, enzovoort. Op die manier maken ze ook kennis met de zaak in Dessel. Die blijft intussen gewoon verder draaien. We zijn er intussen met een team van 4 mensen waarbij ieder zijn specialiteit heeft.”

Samen met de opening van de pop-upzaak gaat Instituut Merel van start met een webshop.