Inspirerende avond leidt Postgraduaat ondernemerschap & innovatie in

thomas moreDinsdag 15 september vindt bij Soudal in Turnhout een inspirerende avond plaats die ondernemers moet aanmoedigen om zich in te schrijven voor het Postgraduaat ondernemerschap & innovatie van de Thomas More Hogeschool. Oprichter van Soudal Vic Swerts en managing director Dirk Coorevits verzorgen de introductie. Keynote speaker is Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi Group. Hij zal het hebben over innovatie bij Cartamundi. Verder getuigen nog verschillende ondernemers over hun deelname aan het opleidingstraject in het verleden.

Kris Vander Velpen, professor ondernemerschap & innovatie aan o.a. Flanders Business School, waakt erover dat de opleiding een ‘learning experience’ wordt waarbij ideeën kunnen groeien tot een succes.

Vierde keer
“Het is voor het vierde jaar dat we de opleiding organiseren”, vertelt Lucie Somers van Thomas More, de verantwoordelijke voor het postgraduaat. “De groep bestaat uit minimaal tien en maximaal vijftien personen. De opleiding richt zich tot managers met innovatieve ideeën en tot mensen die een bedrijf willen opstarten. De lessen worden gespreid over vijf keer twee dagen met daar telkens een maand tussen. In die periode moeten de deelnemers hun huiswerk maken. Jaarlijks ondernemen we ook een reis naar India om te kijken hoe snel de dingen daar aan het evolueren zijn.”

De toegang tot de kick-off avond is gratis, maar je wordt wel gevraagd om in te schrijven voor 11 september.