Inspiratie voor studenten die willen ondernemen

thomas moreOp woensdag 20 mei wordt in Geel de kick-off gegeven voor een startersservice, die ondernemende studenten met raad en daad wil bijstaan. Tegelijkertijd wordt het statuut van ‘student-ondernemer’ officieel gelanceerd. Een paar jonge ondernemers delen er hun ervaringen met studenten die met een eigen zaak willen starten.

Met de startersservice wil de opleiding Bedrijfsmanagement van Thomas More in Geel het aanspreekpunt worden voor ondernemende studenten. Zij kunnen rekenen op ondersteuning en advies op administratief en financieel vlak.

Samen met de startersservice wordt ook het statuut van ‘student-ondernemer’ officieel gelanceerd. Dit statuut is te vergelijken met dat van ‘student-topsporter’. Het geeft de ondernemende student faciliteiten om zijn studies en zijn onderneming beter te kunnen combineren

Om studenten te informeren over deze nieuwe service en het bijhorende statuut organiseren de studenten van YourEvents, Office Management op 20 mei de Pop-up Class Jong Ondernemerschap. Tijdens deze Class spreekt een aantal jonge ondernemers over hun ervaringen, waaronder Jeroen Poels van Deltaworx, Dimitri Hoppenbrouwers van 26 Fields, Steven Leunens van Gamevibes en Ann Simons van Cronos.

De bijeenkomst vindt plaat op de Campus Geel van Thomas More van 18 tot 23 uur. Meer info. Iedereen welkom.